Coaching

Hva er samtaleterapi?

Du har sikkert opplevd at "det var godt å få snakket om det"? Har du en god venn, et familiemedlem, en lærer eller andre i dine omgivelser som du kan snakke med om dine problemer? Da har du nok merket at du kan få nye tanker, se situasjonen fra en annen synsvinkel og finne løsninger lettere enn når du grubler over problemene helt på egen hånd. To hjerner fungerer ofte bedre enn en.

 

Noen ganger kan man imidlertid oppleve å få mindre gode – men sikkert velmente – råd, eller at den du snakker med gjerne også har lyst til å dele sine problemer med deg..! Når du har ditt eget å stri med, passer kanskje ikke dét så bra. Dessuten er det ikke alltid like komfortabelt å dele sitt innerste med noen som ikke har taushetsplikt, og som kanskje ikke behandler informasjonen de får slik du håper på...

Som terapeut har jeg 100% taushetsplikt. Jeg har utdannelse innen NLP-coaching, og har mange års erfaring. Uansett om vi etterhvert kanskje også benytter oss av hypnoterapi eller tankefeltterapi, så starter vi alltid med å samtale. Ofte viser det seg å være nettopp det som skal til for å finne veien videre. 

Hva er hypnoterapi?