Vektkontroll

Overvekt er ett av den vestlige verdens største helseproblemer. Èn ting er at det er både tungt og helsefarlig rent fysisk, en annen ting er alle ringvirkningene i form av vonde følelser og alt som dét fører med seg... 

 

Du har kanskje prøvd diverse dietter, eller til og med nektet deg selv mat? Det er fullt mulig å ned i vekt på denne måten, men hvor lenge varer det..? Jojoslanking har blitt et begrep som de fleste med vektproblemer har blitt godt kjent med. Skal vi derimot skape varig vektreduksjon, er det avgjørende å avdekke de underliggende årsakene til overspisingen og via dette endre det bildet din underbevissthet har fått innprogrammert om hvem du er og hvordan du skal se ut.

 

Overspising dekker som oftest et følelsesmessig behov. Det kan handle om hvordan du har det i dagens situasjon, eller det kan skyldes opplevelser fra fortiden. Noen spiser for å kompensere for en ubehagelig opplevelse, andre for å belønne seg selv. Noen ganger skyldes overspising mangel på kjærlighet, at man kjeder seg, eller fordi man er frustrert for noe. Det kan til og med skyldes et underbevisst behov for å unngå sex (f. eks. etter seksuelt misbruk/voldtekt), eller for å oppnå beskyttelse. Ofte er dette årsaker man ikke er seg selv bevisst.

 

Gjennom et hypnoterapeutisk behandlingsløp vil du bli bedre kjent med deg selv og bli bevisst hvilke følelser som styrer overspisingen din. Vi finner under hypnose ut hvor disse følelsene oppsto, og gjennom direkte kommunikasjon med ditt underbevisste sinn endrer vi gamle fastkjørte programmer som ødelegger for deg. Mange vil oppleve at det ikke "bare" er vekten som bedrer seg. Behandlingen gir også gode ringvirkninger, og gir ofte bedre selvbilde, selvrespekt, sosial trygghet, glede osv.

 

Ta kontakt i dag hvis du vil vite mer, og for å booke tid. Ditt nye liv venter på deg.